Logo ontwerpOllie's

Logo ontwerp

Een logo is meer dan een plaatje. Het is je identiteit, dat waar je voor staat en wie je bent. Het ene logo bestaat uit een woordmerk, het andere uit een beeldmerk en sommige uit beide. Kleuren, lettertypen en vormen maken uiteindelijk jouw identiteit. Een goed logo is herkenbaar en heeft geen verdere uitleg nodig m.b.t. de producten of diensten die je bedrijf verzorgd.

Met ruim 10 jaar ervaring en een portfolio van talloze logo’s, ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren naar jouw eisen en wensen, daarnaast stellen we je de juiste vragen tijdens een lekkere kop koffie, zodat we een mooi totaalbeeld krijgen van je bedrijf.

Na ons kennismakingsgesprek gaan we aan de slag. We presenteren je de eerste schetsen en gaan daarna bijschaven. Na een paar dagen kun je je definitieve logo al verwachten. Wij zorgen voor een correcte opslag van je bestand, zodat je hier te allen tijde bij kunt. Ook zorgen we dat je logo gelijk geschikt is voor drukwerk, belettering, en werkkleding.

Interesse? Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar!