Hallo, ik ben Stark

Categorieën:Uncategorized
Ollie's

Graag zou ik mij even willen voorstellen, zodat jullie weten wie ik ben.

Mijn naam is Stark Jaspers. Ik ben een hond uit Portugal. Elke dag ga ik met veel plezier mee met mijn baasje naar het werk en help ik hem mee. Zo begroet ik de klanten als ze binnen komen, snuffel ik even of alles oké is en dan ga ik weer lekker op mijn bank liggen. Ook kijk ik graag uit het raam en hou ik een oogje in het zeil naar mensen die voorbij komen. Stiekem hoop ik elke dag dat mijn zusje Storm weer langs komt.

Naast het werken hou ik ook heel erg van knuffelen en spelen. Soms maak ik dan ook spullen van het baasje kapot…maar ik zal er proberen op te letten dat ik dat niet meer zo vaak doe.

Ohja koekjes vind ik ook heel erg lekker, dus mocht je een keertje lang komen…Hopelijk tot snel!

Groetjes en een pootje van StarkIMG_20171215_150446


Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>